Another-Label is a style brand with its roots in Amsterdam. The brand is all about a curious energy. Being able to get to know, inspire and empower other people in their style along the way. We love to encourage people to make an approachable, distinctive and durable style choice.

Team
Als je komt stage lopen bij Another-Label ben je onderdeel van een klein, gedreven en enthousiast team, behorend tot een groter geheel.

Locatie
Het hoofd, design en productie kantoor bevindt zich in Nieuw-Vennep.

Functie
Als stagiaire social media en content creator werk je samen met het team aan het vertalen van de collecties naar onze social kanalen en webshop. Op dagelijkse basis ben je bezig met een verscheidenheid aan werkzaamheden op het gebied van graphic en visual design, social media en content creatie binnen het merk.

Welke werkzaamheden vallen onder deze functie:
Bedenken, gereed maken en inplannen van content voor social media Editen van videomateriaal middels Première Pro. Analyseren van content op de Social Media kanalen. Ondersteunen bij productie van photoshoots. Opzetten en verder uitwerken van het TikTok kanaal Meedenken en uitzetten van marketingacties

Functie-eisen
- HBO of MBO niveau
- Beheersing van Adobe Creative Cloud; Indesign en Photoshop en Première Pro
- Teamplayer, zelfstandig en flexibel
- Hands-on mentaliteit en pro actief
- Organisatorisch en nauwkeurig
- Affiniteit met social media, fashion en een commercieel inzicht
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij
Een inspirerende stage plek binnen een klein team van gedreven collega’s. Another-Label is een jong en snelgroeiend label. Je werkt nauw samen met het team maar zal ook veel zelfstandig werken. Je krijgt een breed scala aan werkzaamheden zodat geen enkele dag hetzelfde zal zijn.

Startdatum en duur van stage is bespreekbaar.
Uiteraard is er een stagevergoeding.

Heb je interesse in deze functie? Stuur je cv en portfolio naar love@another-label.com